Höstsolen

Idag summerar jag gårdagen i några ord. Främst för att vi gjorde lite fina grejer, trots att den emellanåt var förjävlig. Som alltid så gäller det att se de ljusa stunderna. Det är vad jag tänker göra nu.


Vi vaknade lika fint som vi alltid gör. Med utsikt över Kungsladugård och slottskogen. Regndropparna smattrade, mycket idylliskt, mot vindsfönstret.

Vi åt frukost i det fina köket. Axel gjorde havregrynsgröt som vi åt med hans hemlagade äppelmos. 
Regnet fortsatte ösa ner, och vi passade på att ta bilen till Reningsborg och hänga där den sista halvtimmen innan stängning. Jag fick med mig en blå sidenkimono och en blå sammets-tshirt med polokrage, och Axel, passande nog, ett nytt regnställ.


 
På eftermiddagen tog vi cyklarna ner till nya favorithänget - Netto på Andra Lång. Billig mat, billig öl, billigt godis. Perfekt, med tanke på att fattigare studenter än oss två är svårare att hitta just nu.
Så blev allting ganska bra ändå. Försöker att tänka just så. Allting blir bra.
You know the drill.

Kommentarer
Postat av: Mörlin

Åh, är lite ledsen att jag inte hann se detta fina innan jag åkte :(

2013-10-06 @ 17:44:56
URL: http://mangabackarsma.devote.se

Kommentera gärna inlägget:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (bara mellan dig och mig)

Adress till din blogg eller hemsida:

Kommentar:

Trackback
ellwis bild & foto.
Ella Wirstad, 19, Göteborg.
Skriver om livet. Om vad som finns på insidan och fotograferar det som syns på utsidan. Om att vara precis som alla andra men ändå helt unik. Om gamla secondhand-plagg, mumin, nittiotal och hipstermusik. Hoppas att du gillar det.

Kontakta mig
Följ mig
Ställ en fråga

RSS 2.0 bloglovin