En utflykt

Idag hade jag ingen skola, så vi tog med cyklarna på en utflykt.
 
Axel ville till havet, så vi begav oss till Hovåsbadet.
 

San Diegotröjan matchade snyggt med varningsskylten.

Ljuset ute vid bryggan var galet. Så extremt vackert. Vi har dessutom en grej för bryggor, Axel och jag. För nästan exakt 2 år sedan träffades vi ensamma för första gången på en sådan.

Sen fick Axel fota mig. 
Vi åt frallor med rostbiff, drack chokladmjölk och åt bullar. Sen cyklade vi hem, innan det blev för kallt, och jag cyklade vidare till jobbet. Nu sitter jag här nyduschad och mycket taggad inför imorgon. Den här veckan skall nämligen avslutas i Vallda Kyrka, tillsammans med några av världens allra bästa personer, som jag dessutom inte träffat på så himla länge!

Isabella & Xander

Igår hade vi finbesök härhemma.

Chubby bunny, senaste tillskottet i familjen, Xander Antonio.
 
Så mycket gos. Isabella, Xander och Valle.

Vi fick turas om att gosa med vår nya familjemedlem, medan Xander själv var ganska bekväm var han än befann sig.
 
Stor profil, liten profil.
 
Jag var glad för jag fick en gnuggis.
 
 

Höstsolen

Idag summerar jag gårdagen i några ord. Främst för att vi gjorde lite fina grejer, trots att den emellanåt var förjävlig. Som alltid så gäller det att se de ljusa stunderna. Det är vad jag tänker göra nu.


Vi vaknade lika fint som vi alltid gör. Med utsikt över Kungsladugård och slottskogen. Regndropparna smattrade, mycket idylliskt, mot vindsfönstret.

Vi åt frukost i det fina köket. Axel gjorde havregrynsgröt som vi åt med hans hemlagade äppelmos. 
Regnet fortsatte ösa ner, och vi passade på att ta bilen till Reningsborg och hänga där den sista halvtimmen innan stängning. Jag fick med mig en blå sidenkimono och en blå sammets-tshirt med polokrage, och Axel, passande nog, ett nytt regnställ.


 
På eftermiddagen tog vi cyklarna ner till nya favorithänget - Netto på Andra Lång. Billig mat, billig öl, billigt godis. Perfekt, med tanke på att fattigare studenter än oss två är svårare att hitta just nu.
Så blev allting ganska bra ändå. Försöker att tänka just så. Allting blir bra.
You know the drill.

ellwis bild & foto.
Ella Wirstad, 19, Göteborg.
Skriver om livet. Om vad som finns på insidan och fotograferar det som syns på utsidan. Om att vara precis som alla andra men ändå helt unik. Om gamla secondhand-plagg, mumin, nittiotal och hipstermusik. Hoppas att du gillar det.

Kontakta mig
Följ mig
Ställ en fråga

RSS 2.0 bloglovin