Mot Den Kungliga Hufvudstaden.Håkans röst dånar i högtalarna. Utanför öser regnet ner över det sommargröna landskapet. Om 11 timmar åker jag till Stockholm. Tillsammans med mina tre galnaste tjejkompisar skall jag spendera de nästa 4 dygnen i vår vackra huvudstad. Kameran blir huvudnumret och hårddisken ska pumpas med bilder när jag är tillbaka. Vi hörs då igen! Ha det vackert mina fina!

Längtar Till Allt Som Är GottOUTFIT / shorts levi's- second hand / skärp lindex / skor doc martens / tröja H&M / jacka mormors gamla

Tänkte bjuda på en liten outfit från det vackra sommarvädret.
Gårkvällen var underbar. Firade sommaren tillsammans med Axel, hans familj och alla deras släkt och vänner. Så himla mysigt.
Snart börjar sommaren på allvar. Vad bra det ska bli. Och avslutningsvis Taizé i mitten av Augusti. Åh.


En, Två, Tre ÅrNikon D7000 + Nikkor 50mm f/1,4

Den här lilla filuren har ni sett innan, alla ni som följt min blogg ett tag nu.
Det är min systers dotter, Isabella, som fyller 3 år idag.
Den underbara, underbara lilla knasbollen vaknade imorse och undrade om hon blivit större under natten... Efter den obligatoriska morgon paketöppningen gav vi oss ut på äventyr för att fira denna speciella dag! ... Hon har bland annat lärt sig bemästra konsten att hålla upp tre fingrar och räkna till tre, dagen till ära!
... Just de här bilderna fotades igår i kvällssolen på deras tomt. (Hon var alltså fortfarande bara 2 när bilderna togs. Ni anar inte vilken skillnad det är på hur hon ser ut idag...)

Under The Pavement, The BeachNikon D7000 + Nikkor 50mm f/1,4

Det bra vädret jag skrev om innan varade inte så länge. I förrgår var jag och Axel ute med båten och cruisade runt mellan öarna utanför Kullavik i strålande solsken och de två senaste dagarna tror jag vädret har varit tvungen att kompensera, för att regnet har verkligen stått som spön i backen och man har knappt vågat sticka ut lilltån utanför dörren...
Den här veckan planerar jag lite stora master-plans, och om det blir något utav det lär ni väl se.
Ha det gött!

Allt GröntSommaren är underbar. Livet leker.
Vädret har varit bättre än jag kunde hoppats, och jag har inte varit så sugen på att sätta mig vid datorn på ett bra tag.
Idag var jag och min bror ute och seglade. Vinden var varm, havet var klart och allting var ungefär så bra det kan bli.
Hoppas att ni har det lika bra!
Vi hörs snart igen! Puss.

ellwis bild & foto.
Ella Wirstad, 19, Göteborg.
Skriver om livet. Om vad som finns på insidan och fotograferar det som syns på utsidan. Om att vara precis som alla andra men ändå helt unik. Om gamla secondhand-plagg, mumin, nittiotal och hipstermusik. Hoppas att du gillar det.

Kontakta mig
Följ mig
Ställ en fråga

RSS 2.0 bloglovin