Sofia vid dammen

 
Sprang runt i skogen igår och fotade med min duktiga fotograf, Sofia Dellve.
Hon hade idéer om att fota vid en damm där hon bor, och sagt och gjort, där stod vi i kärret hela kvällen. Rev upp benen och var alldeles för nära att fall i det kissvarma vattnet alldeles för många gånger, men det var riktigt spännande.
Väldigt annorlunda att för en gångs skull få vara den som stod framför kameran, men självklart jättekul.
 

Livet

 
 
Allting händer. Och jag är glad men kokt i huvudet. Njuter av sommaren och ledigheten. Sover mycket och spenderar nätterna för det mesta i mitt eget sällskap. Livet är bra nu.
Vet inte vad som händer sedan, men kan för första gången i mitt liv hantera det.
Livet är bra.

Så mycket

 
Så mycket har hänt de senaste veckorna,
Har pendlat mellan utmattning, eufrori, skratt, glädje, tårar. Vänner, familj, kramar, pussar och mörker.
Har gått på baler, stått i ösregnet i den finaste klänning jag någonsin burit och dansat i alldeles för höga klackar. Upplevt totalt mörker, gjort mitt livs största misstag och legat död på vägen. Sett mina bästa vänner, min pojkvän ta studenteten, och sedan, fått uppleva det själv. Jag har suttit uppe alldeles för länge för att plugga körkortsteori, vaknat nervös och klarat provet mot all min förmodan. Och i morgon händer det allra största. Imorgon är huset i Kungsladugård hälften vårt, och en niondel mitt.
Åh.

ellwis bild & foto.
Ella Wirstad, 19, Göteborg.
Skriver om livet. Om vad som finns på insidan och fotograferar det som syns på utsidan. Om att vara precis som alla andra men ändå helt unik. Om gamla secondhand-plagg, mumin, nittiotal och hipstermusik. Hoppas att du gillar det.

Kontakta mig
Följ mig
Ställ en fråga

RSS 2.0 bloglovin