And it feels like this new life can start, and it feels like heavenNikon D7000 + Nikkor 50mm f/1,4 + Reflexskärm Silver

Vackra Alexandra. Åh, vad jag gillar dig!
Sitter och kollar på "Den andra systern Boley" på 7an.
Har varit en sväng på Friskis, duschat ätit, och härnäst väntar sängen. Imorgon är det fredag och livet är bra, trallala. Hoppas att alla ni fina läsare också har det bra! ... Jag har varit väldigt frånvarande det senaste, men jag finns fortfarande här. Läser alla kommentarer och besöker era bloggar, så att fortsätt att visa att ni finns! ... Säg till om det är något ni gillar, eller tycker mindre om. Om det är någonting ni undrar eller bara vill att jag ska veta vilka ni är!
Ha det nu jättefint alla! Puss och hej!


Det här är min tid. Det här är mitt liv.


Nikon D7000 + Nikkor 50mm f/1,4

Tog longboarden ned till havet igår kväll med Axel och såg solen gå ned bakom horisonten.
Det var magiskt.
Idag har jag strosat runt i Göteborg, och imorgon när jag vaknar är det sommartid!
Våren är officiellt här med andra ord, och det firar jag med Håkan Hellström och en påse lösgodis.
PUSS

Analogt Foto i Vårtider... Har varit ute och fotat våren idag. Har en analog fotouppgift i foto A som skall lämnas in imorgon nämligen.
Är så spänd på att se hur bilderna blivit! Ska försöka visa er när det är färdigt ...
Nu är det iallafall snart dags att återse min översköna säng för lite kvällsmys innan jag går och lägger mig. Håhåhå, bästa delen på hela dagen typ. Bara ligga och tänka och drömma sig bort innan man går och lägger sig does wonders! ... Lite tumblr på det och så är livet komplett. Nästan.
Hejhopp, ses snart igen!

Porträtt av Alex i Härliga TiderNikon D60 + Nikkor 50mm f/1,4 + Reflexskärm vit

Har myst med bästa vännen hela eftermiddagen. Fotade lite fina vårporträtt med henne också! Det är så inspirerande med det vackra ljuset som kommer nu på våren! Allting blir så otroligt vackert!
Härnäst blir det lite svenska plugg, och sedan väntar min gosiga säng. Livet är bra, framtiden ljus och våren är nära. Lever med en härlig känsla i magen som bara verkar sprida sig och bli större och större. Med andra ord; Härliga tider!

SSSS'2012


.. Har haft en galet bra helg och sitter nu i soffan hos Axel. Därav den gamla bilden... Som föreställer mina gamla converse. På en strand. På Gotland. För två år sedan. 
Ser så sjukt mycket fram emot sommaren, våren och allt det där andra. Har en massa roliga saker inplanerade:

- Åka båt
- Shoppa
- Hänga på Hultsfred
- Springa barfota
- Gå på Coldplay-konsert
- Hoppa på klippor
- Cykla
- Mysa i den Gotländska solnedgången

och massa massa mer!
Åh vad bra det kommer att bli! ... Och åh, vad mycket fint jag ska fota!Fjolårets TulpanerJag känner mig så inspirerad, men jag saknar tid...
... men jag SKA! ... För jag VILL!
Just precis nu skall jag dock bara sova, för imorgon startar skolan igen och på onsdag sänder vi ytterligare ett radioprogram! ... men SEN SKA jag!
Godnatt!

Rapportering Från SängenNikon D7000 + Nikkor 70-210mm f/3.5-5.6

Känner mig så duktig att jag borde få medalj!
... Eller möjligtvis glass. För om det är något som är bättre än en medalj så måste det vara det. Bättre än det mesta faktiskt. Fast fortfarande efter allt som slutar med "... med Axel". (YES! Jag är lite smått nerkärad. YES! Det är jättetöntigt och YES! ni får ta och stå ut med det om ni ska läsa min blogg!)
... Back to business! ... Imorgon sänder vi radio, rapportering av FN-rollspelen som Samhällarna på vår skola håller på med, och då jag har allting under hyfsad kontroll inför morgondagen känns det faktiskt rätt bra!
Just nu ligger jag ihopkrullad som en liten ostbåge med laptopen i sängen... Dags att sova snart med andra ord!
Så jag säger nu gonatt! GONATT!

Hej, vår!Den senaste veckan har våren tittat fram. Nu går vi mot sommar och ljusare tider, och jag måste nästan säga att resan dit är något det allra bästa.
Bilderna i inlägget är från våren 2011 då vi var i Karlstad och hämtade vår lilla båt på min morfars sommarställe.
Så härligt att veta att snart är det tillbaka. Värmen, ljuset, friheten. Herregud. Varför envisas vi med att leva i den här lilla hålan till land egentligen? T.o.m birdsen är smartare än oss, som drar till sydligare breddgrader på vintern... Men jag antar att det är någonting speciellt i att återse våren igen efter den kalla vintern. Man kan ju iallafall hoppas det.

ellwis bild & foto.
Ella Wirstad, 19, Göteborg.
Skriver om livet. Om vad som finns på insidan och fotograferar det som syns på utsidan. Om att vara precis som alla andra men ändå helt unik. Om gamla secondhand-plagg, mumin, nittiotal och hipstermusik. Hoppas att du gillar det.

Kontakta mig
Följ mig
Ställ en fråga

RSS 2.0 bloglovin