Det Var Bättre Förr



Håller på med ett bildspel till kyrkans ungdomsmässa "let there be light"...
Har fixat ihop lite gamla bilder från en hel massa fotoalbum jag hittade nere i källaren.
Här är en av bilderna, tagen av mamma när hon var ung.
Annars har jag det allmänt bra. Är lycklig och drömmer om försommar, festivaler och ljusa sommarkvällar.
Det var nog allt för idag.
Nu går jag och lägger mig! Godnatt!

Hejdå, Vi ses, Adjö, Farväl, God natt



Frusen och trött bäddar jag nu ner mig i sängen för att sova...
Har haft en härlig dag och en riktigt mysig och lite smågalen kväll tillsammans med min och min systers familj. Har käkat tapas och vandrat runt på Göteborgs gator. Sjungt om elefanter och skrattat hysteriskt åt diverse knasigheter. Men nu är det somsagt dags att sova. Vi ses snart igen! Gonatt!

Eftermiddagsmys Ella-Style



... Look who's updating! Är ni inte stolta?
Haha. Jag må vara en dålig bloggare, men jag vet hur man myser till det på torsdagseftermiddagarna! Lite te, lite kakor, lite härlig musik och så en god bok på detta. Vet inte om det kan bli så mycket bättre än så! Länge leve vardagsmys!

Do You Want to Go to the Seaside?



Hade picknick vid havet igår med Axel.
Vi såg solen gå ned bakom kullen och myste på en snöig brygga.
... Antar att jag inte behöver förklara hur underbart det var. Hur underbart det är. Att bara få vara. Tillsammans. Med den man tycker allra mest om i hela världen. Ni vet nog hur det är. Och om ni inte gör det, så kommer ni att få göra det. Med all säkerhet.
Antar att det är dags att jag tar upp det nu för övrigt... För att det här är ju min blogg. Om mitt liv. Och trots att jag dragit mig från att gå in allt för mycket på det här på bloggen, så är det en stor del av mitt liv nu. Så att ni borde också veta. Att jag är kär. I världens. finaste. kille.
Så att, bloggläsare. Låt mig få presentera min pojkvän Axel. Axel. Här är mina bloggläsare.

b u X b o m



Förutom att jag fortfarande är lite förkyld har jag haft en riktigt härlig torsdag idag!

Fick gå tidigare från skolan för att intervjua fotografen Ulf Celander i hans studio! Riktigt spännande och jättekul att se hur en proffesionell fotograf arbetar!
Nu ska jag strax iväg på torsdagscafé i Vallda kyrka. Ha det fint alla! Pusshej!

Vinterfrost i Fjällen & En Tropisk Ö i Sängen



Bilder från soluppgången i Åre.

Har varit hemma hela dagen idag. Sjuk. Feber. Blä. Blir så galet rastlös och helt depp efter bara nåra timmar i sängen... Hoppas att jag blir frisk så fort som möjligt så att jag kan komma igång med mitt liv igen! Hehe.
Men nu ska jag göra det jag gör bäst. Nämligen att sova. Och hoppas innerligt att febern håller sig nere under natten så att jag slipper ha nåra skumma drömmar om hur jag är strandsatt på en tropisk ö, som jag hade igår natt... Höhö.
Gonatt nu alla fina!

Värme i Kylan



... Springer runt i regnet och rusket och längtar efter sommar.
Efter värmen, ljuset och friheten.
Lyssnar på musik som får mig att sväva i det blå mest hela tiden och har det allmänt bra. Trots kylan, regnet och mörkret. Det går mot bättre tider och det gör mig lycklig... Bland mycket annat.

Nu ska jag strax krypa ned i sängen. Gossa ned mig under täcket och bara mysa.
Imorgon är det fredag.
YES, life is good.

10.01.12



Första dagen i skolan idag.
Kändes rätt bra att vara tillbaka ändå. Vi har så galet kul på lektionerna att det knappt känns som om att vi går i skolan... Media FTW! Haha...
Nu ska jag strax mysa ned mig i sängen och kolla på lite gamla GG-avsnitt...
Ha det gott!

NY DESIGN!



Vid lunch idag började det snöa här i Göteborgstrakterna.
Annorlunda som jag är går jag mot strömmen och det första jag gör är inte att skriva en FB-status om det utan jag springer ut i trädgården med kameran i högsta hugg.
Lyckades få med mig min bror på vägen också så att det är han som stått bakom kameran den här gången.
Nu när jag pillat klart med designen är all snö borta och regnet öser ned. Men jag är nöjd. Jag fick mina bilder.

Hoppas att ni gillar designen! Och om ni har några synpunkter så är det bara att kommentera.
Kom ihåg att trycka F5 eller uppdatera om ni inte kan se designen eller ifall den skulle se konstig ut.

Åre & Blogg-Planering



Äntligen hemma igen efter en härlig vecka i Åre med mycket snö och skidåkning!
Helt underbart har jag haft det! Hoppas verkligen att ni har haft det lika bra under tiden jag varit borta! Hoppas att kunna hitta lite fri tid nu i veckan till att planera lite nytt att lägga upp här på bloggen, så att jag kommer igång med lite tips och annat igen! ...
Hjälp mig gärna lite extra på traven genom att skriva vad ni vill se mer av eller om det är något speciellt inlägg ni vill se. Planerar även att ha min första frågestund här på bloggen framöver också. Vi får se hur det går med det!
Ha det nu så bra alla så hörs vi snart igen. Puss

Yellow

/tidsinställt inlägg



I came along
I wrote a song for you
And all the things you do
And it was called yellow

-Coldplay

Isabella Vid Frukostbordet

/tidsinställt inlägg



Nikon D7000 + Nikkor 50mm f/1,4
@50mm - f/1,8 - s1/100 - ISO160

Fina Isabella
Bilderna är från juldagsmorgon vid frukostbordet. Solen lyste så vackert i hennes hår, och kameran var framme direkt. Haha, hon är så van vid att alltid ha en kamera i nyllet nu så att hon inte ens bryr sig om den längre. Förutom ibland, då hon sträcker sig efter den och säger "Issa fota! Issa fota!" Haha. Den pyttepyttelilla fotografen.

U Jelly? - I ÅRE

/tidsinställt inlägg



Nu har jag lämnat den här snölösa delen av landet och dragit vidare mot kallare breddgrader.
Susar upp och ned i backarna och chillar på livet.
Avundsjuka?
... Det hade jag varit.
Haha. Hörs snart igen. Pusshej

Baby, It's Cold Outside

/tidsinställt inlägg



Nikon D7000 + Nikkor 18-55mm f/3,5-5,6
@55mm - f/5,6 - s1/100 - ISO320

MOT ÅRE!



Andra dagen på det nya året. Känns underbart!
Ikväll avgår tåget mot Åre där jag kommer att spendera resten av veckan. Jag kommer att ta mig med kameran och vi får hoppas på solsken och mycket fotograferande under veckan jag är där!

Jag har förberett några tidsinställda inlägg under veckan, så att det inte blir helt tomt här på bloggen... Får ni tråkigt kan ni även kika igenom blogg-arkivet, min weheartit eller tumblr. Klicka på länkarna eller flikarna till högen om menyn för att komma dit!

Ha det superdupermegaawesome under de här dagarna, så hörs vi när jag är tillbaka igen!
Puss & Kram, skumbanan!

2011 - Året som gått - Del 2

Här kommer fortsättningen på fotoåret 2011! Juli-December.


I juli fotade jag mycket. Min systerdotter Isabella fyllde 2 år, och jag köpte även min longboard. I mitten av juli var vi även på Gotland. Sagolikt vackert, med många vackra solnedgångar och härliga cykelutflykter! Fotade även en hel del självporträtt, både här hemma och på olika ställen i naturen. Var inspirerad av ljuset och värmen och kreativiteten flödade.. Haha ;)



Augusti var också riktigt härlig. Jag var på Kornö, en liten ö utanför Lysekil i Bohuslän, där jag fotade mycket. Bland annat lite porträtt på systrarna Pauline och Caroline. En annan resa att minnas var resan till Taizé i Frankrike. Dock tog jag inte med kameran dit och därför har jag inga foton där ifrån. Men det var en stor händelse i mitt liv, och jag har många härliga minnen därifrån.



September är en månad jag minns väl. Det var, även detta, en väldigt vacker månad då det hände mycket i mitt liv. Porträtten av Linnea på ängen är några av mina absoluta favoriter, som jag fortfarande tycker vädigt mycket om. Bilden på spindelnätet är från ett fotoprojekt i skolan där vi hade som uppgift att tolka en låt- eller filmtitel genom en bild. Jag valde "Spider's Web" med Katie Melua.



I oktober fotade jag en hel del natur. Jag fotade även mig och Alex samtidigt som jag fotade självporträtt till höst-designen. Dessutom fotade jag Fredrik till ett personporträtt jag gjorde i skolan.




I november fotade jag inte jättemycket. Mest på grund att jag saknade inpiration och motiv att fota. Trots detta har jag porträtten av Pauline och Caroline från den här månaden, och lite foton på Malin från skolans studio. Jag fotade även självporträtt i trädgården som jag blev nöjd med.


Var lite besviken på att december var snöfri i år. Därför kände jag mig inte så inpirerad. Dock fick jag min nya kamera, Nikon D7000, på min födelsedag, den 4:e och detta gjorde mig riktigt sugen på att fota igen. Vädret under december var inte jättebra, men en dag efter skolan sken solen och jag passade på att fota självporträtten på ängen.

Nu i efterhand är det riktigt kul att kunna gå tillbaka och kolla på alla foton från hela året! Jag har utvecklats och lärt mig en hel del under året som gått också, och detta tycker jag att man ser i fotona! Grymt kul! Och jag hoppas kunna lära mig ännu mer under 2012! .. Tack åter igen alla ni som följer min blogg, kommenterar och visar er uppskattning! Ni får mig att fortsätta utvecklas och bli bättre! Ni är GRYMMA! Tack igen!

ellwis bild & foto.
Ella Wirstad, 19, Göteborg.
Skriver om livet. Om vad som finns på insidan och fotograferar det som syns på utsidan. Om att vara precis som alla andra men ändå helt unik. Om gamla secondhand-plagg, mumin, nittiotal och hipstermusik. Hoppas att du gillar det.

Kontakta mig
Följ mig
Ställ en fråga

RSS 2.0 bloglovin