Minnen Av Aprilhimlen



Vårt körsbärsträd har slagit ut!
Så idag har jag suttit under det och njutit av solskenet.

Som ni kanske ser har jag även ändrat headern! (Tryck f5 eller uppdatera sidan om du inte kan se det!)
Vad tycks? ;)
Nu ska jag rusa iväg till min fina kroppsdel som varit iväg över helgen!
Imorgon är det valborg, och då taggar vi majbrasa och diverse valborgsmys med härligt folk.
Vi hörs! Pussochhej!

Du Följer Med Mig



... Gick tillbaka lite i bildarkivet, och det slog mig att jag aldrig visat er den här bilden.
Den är tagen den 23 mars, då jag och Axel gick ned till havet för en picknick.
Tog en hel del fina bilder då som får ta och visa snart!

Har planerat en riktigt härlig lördag idag! Ska först iväg och träffa en kompis som varit bortrest, och sedan hem till mys-Ada på kvällen!! Hej och hopp, vad glad jag är! :D

/HAIRCUT



Jag klippte ju av mitt långa hår i tisdags! Och så här blev reslutatet. En hel del kortare, men ack så härligt! ... Har nog inte haft så här kort hår sen jag var typ 8 år eller nått, men jag gillar det verkligen.
... Kom förresten till skolan tidigt imorse, och när vi sitter och väntar i caféet kommer min lärare fram till oss och säger "... ni vet att det inte är någon spanska idag?" ... "eh, nej?"
Haha. Fast vi slapp sitta och översätta spanska nyheter och rabbla glosor iallafall.
Det var allt från mig, puss och hej!

NYFUNNET FYND & FÖRÄNDRAD FRISYR



... Känner att det blir väldigt mycket jeans här på bloggen senaste tiden, men tänkte visa er lite av mitt lilla fynd jag gjorde idag. Mitt förra jeansjacke-projekt gick ju lite åt pipsvängen, men nu är jag riktigt lycklig.
Perfekt slitning och färg, lite oversized, och näst intill perfektion. Lucky me ...

Jag klippte ju mig förresten igår också! ... En hel del. Chop, chop, chop... Har inte hunnit fota det än, men för ni som är nyfikna kan följa mig på twitter, där jag lagt upp bild på resultatet. Länk till min twitter finns HÄR.

Nu ska jag gå och lägga mig... Tror ni förresten man kan sova i jeansjacka?

Stars Hide Your Fires



... Har precis lämnat in en bokrecension i engelskan. Är glad och nöjd och ska snart gå och lägga mig.
Think that's about it. Imorgon drar jag iväg till frisören också! Det långa håret ska väck! (väck, väck, våtfläck... Haha.. Någon som minns Trolltider?) ...
God natt nu, alla fina! Vi hörs!

/ NAVY BLUE /



Jag började experimentera med min nyinköpa levis-jacka redan i tordags. Sedan dess har den blekts om och om igen, för att tillslut vara nästan helt vit, till att sedan färgas blå igen. Och igen.
Så här ser den iallafall nu, och det var väl kanske inte riktigt så här jag hade tänkt att det skulle bli... Men jag är rätt nöjd ändå.
Målet med mitt lilla pimp-my-denim-jacket-experiment var ju att få den att se lite mer speciell och annorlunda ut och tillsammans med ett par vita eller ljusblå levis-shorts, som på bilden ovan, tycker jag faktiskt att det funkar rätt bra... Marinblått är ju ändå världens snyggaste färg.
... Men nu vill jag veta, vad tycker ni?

Sing Me To Sleep, When There's Nothing Left To See



... Blev riktigt nöjd med redigeringen av den här bilden.
En överhettad dator och två timmar efter att jag började med det här inlägget kan jag äntligen få avsluta det.
Har haft ledigt idag, vilket var riktigt härligt! Bara fist runt och gjort allt och ingenting.
Nu går jag och lägger mig med en go känsla i magen och ett leende på läpparna. Imorgon är det fredag och allt är toppen! Pusshej!

Saker man kan hitta i en skog.



... Fast egentligen är det nog helt enkelt bara en nedtagen elledning.

Då var skolan igång igen! ... Började dagen med att spendera min sovmorgon i aulan tillsammans med ett par andra lyckliga satar som, precis som jag, hade nationellt prov i språk! ... Muy bien! (ja, det var den enda trendiga frasen jag kunde komma på just nu. Kan avsluta inlägget med nån annan käck spansk hälsning om ni vill det med sen..)
Nu ska jag snart lägga mig och pina mig igenom min OTROLIGT ROLIGA engelskabok... Åhnej, vad bitter jag känner mig. Men jag är trött. Och det är måndag. Gosh, cut me some slack already. Haha (jag är glad egentligen...)
Oj, vad flummigt det blev nu. Har du läst ända hit förtjänar du nästan en applåd! ... Men bara nästan... Jag tror du ska få något annat istället. En bild på två morötter som kramas kanske? HÄR!
Okej. Enough now! Hasta luego, adiós, osv.

In Love w/ Levi's



... Lovade att visa mina secondhand-fynd som jag gjorde i början av veckan, och här har ni dem!
Två par avklippta Levi's 501:or och en jeansjacka!
Har pimpat denimshortsen lite och funderar på att färga jackan svart eller alternativt bleka den till en ljusare blå färg. Vad tror ni om det? Svart eller ljusblå?

/VÅRFRÄSCHT



Yes Sir, då var det dags för lite förändringar här på bloggen!
... Planerar att göra lite fler justeringar framöver, men lämna gärna en åsikt om den nya designen. Puss

Fredag den trettonde.



...Okej. Jag kan inte direkt säga att jag tar sånt här på allvar, men att börja just den här mytomspunna dagen med ett tandläkarbesök tidigt på morgonen kanske inte är optimalt. Två hål, varav ett som tydligen behövde lagas, så förutom den högt älskade bananlacken fick jag även en remiss med en ny tandläkartid med mig hem! ... Och när bussen sedan står stilla på stationen och chaufförens något stressade röst i mikrofonen meddelar att "det är för lågt tryck i bussen, så därför kommer vi inte komma härifrån på ett tag" börjar man ju undra. Fredagen den trettonde.
Någonting måste det ju betyda att just den här fredagen sitter jag hemma och (försöker) plugga. Tack Gud, eller djävulen eller vem man nu ska skylla på. Tack för hål i tänderna och brännässlor och krig och cancer. Tack för försenade bussar och plugg och strumpor med hål i.
Haha okej... Jag är inte allt för seriös. För att faktum är att bakom sarkasmen finns äkta tacksamhet. Tacksamhet för kärlek och vitsippor och Håkan Hellström och kramar. Och fredagen den trettonde blir en turdag, precis som alla andra dagar vi får uppleva.

inspo / tumblr / levis


Bild 1 / Bild 2

Lite inspiration från tumblr.com
Länk till min tumblr finns HÄR

Var och shoppenhandade lite i Göteborg igår och kom hem med halva Emmaus Levi's utbud. Haha. Okej. Jag har en tendens att överdriva. Men två par jeansshorts (501) och en jeansjacka fick jag iallafall med mig hem! Mycket nöjd! ... Ska visa bilder så fort jag hinner! Pusshej!

dreams & wanderlusts



Drömmer om sommar och framtid och världen. Håller huvudet uppe bland molnen och väntar på nått som skall få mig att hitta tillbaka till fast mark igen. Har massa plugg. Och matten går lätt. Söker efter saker som håller verkligheten utanför och långt borta ... Det är inte jag. Fast ändå är det det.
Haha.. Förvirrad, förtrollad, förvirrad, förvånad.. Men nu har jag åter igen spenderat alldeles för mycket tid framför datorn och tumblr. Tillbaka till plugget. Vi ses igen!

hurry up, we're dreaming



Söndag idag, den ultimata mysdagen... Och när man startar dagen i armarna på den man tycker mest om i hela världen finns det inte mycket som kan gå fel sen. Har varit en sväng i Stenungsund och ätit tårta och imorgon ska jag förhoppningsvis se min suuupergrymma lillebror (stolt storasyster? You bet.) uppträda med sitt band! GÖTT ÄRE! Haha... Nu ska jag inta sängen, sticka näsan i en bok och drömma vidare. Ha det bra alla glada människor! HEJ.

ellwis bild & foto.
Ella Wirstad, 19, Göteborg.
Skriver om livet. Om vad som finns på insidan och fotograferar det som syns på utsidan. Om att vara precis som alla andra men ändå helt unik. Om gamla secondhand-plagg, mumin, nittiotal och hipstermusik. Hoppas att du gillar det.

Kontakta mig
Följ mig
Ställ en fråga

RSS 2.0 bloglovin