Ey, Gringo Jag Ska Visa Dig Nått.


Solnedgång Över Ånimmen



Har spenderat helgen i Ånimskog i Dalsland. Har tältat, blivit myggbiten, badat, rott och nu känner jag sommarkänslorna komma krypande på allvar. Bara några få skoldagar kvar nu dessutom. Och sedan är den här! Så sinnessjukt härligt!
... Just nu ska jag bums i säng dock. Offrar morgondagens sovmorgon för ett projekt i rörlig bild som ska in! Vi hör snart igen! Puss

The Warmth Rang True Inside These Bones



... Värmen. Det är galet!
Idag har jag tagit årets första dopp, och till min förvåning var det faktiskt ganska skönt.
Morgondagen blir en milstolpe, och sedan kan jag andas ut. Har så mycket stressmoment i skolan just nu. Ljudreportage och dramafilm. Spanskaredovisning och svenskaprov. Pust. Men nu ska jag vila. Vi ses! Pusshej

Ivy & Gold



Bilder från sommargröna Karlstad

Mitt i allt fågelkvitter och körsbärsblomster blev det helt plötsligt sommar, och nu är det så varmt att man knappt vet vart man ska ta vägen, men oj, så härligt! Korta shorts och tunna linnen. Man kan ju alltid hoppas att det stannar ett tag!! Idag har jag näästan varit ledig, imorgon är det nationella, och nu ska jag gotta mig i mattetal tills jag somnar! Pusshej!

Vid Klarälven



Sitter i sängen hemma hos mormor i Karlstad och har precis sett solen gå ned över Klarälven.
Så himla härligt att vara här! Karlstad är så vackert!
... Stannar här tills på lördag och jag hoppas att jag har fotat mycket tills dess! Vi hörs då igen! Puss

Med Knottror För Extra Njutning



... "Vad är nu detta för ful, knottrig sak hon satt på kameran" tänker ni säkert nu. (ja, det gör ni)
Men det ska jag tala om för er. Dess syfte är nämligen att tillföra lite extra njutning i mitt fotograferande (... icke rumsrent skämt....) Nä, men seriöst. Detta är en diffusor för kamerans inbyggda Pop-Up-blixt. Den fungerar helt enkelt så att den sprider ut ljuset som blixten sänder ut och skapar därmed ett diffusare och mjukare ljus. Som ni ser försvinner de hårda och ofta fula skuggorna som uppstår med Pop-Up-blixten. Värsta under-mackapären med andra ord. Och inte nog med det...

Jag hittade den idag på Clas Ohlson (ja, du läste rätt) för bara 79 kronor. Fett värt! (som vi ungdomar skulle välja att uttrycka det).

Den blåa och orange diffusorn fungerar på samma sätt, men kompencerar eventuella kalla eller varma färgstick i bilden.

Woopwoop!

Ser du något bakom molnen


Nikon D7000 + Nikkor 50mm f/1,4
@50mm - s/500 - f8 - ISO100

Idag har det regnat. Och regnat. Och regnat. Och blåst. Så mycket att till och med vi Göteborgare var förvånade att det ens kan blåsa så mycket.
... Jag ska inte skriva så mycket mer. För att alla mina tankar befinner sig så långt borta. Just nu iallafall. Men jag ser solen bakom molnen. Jag ska hålla ut.
Vi hörs snart igen! Puss.

Häll ut havet ända bort till horisonten



Tog en tur till havet idag. För att komma bort och för att se vågorna rinna in över sandstranden, känna den salta vinden i håret. Det minns inte mycket som gör mig lugnare än det. Annars har jag vilat idag. Taggat inför en hektisk skolvecka. Imorgon har jag sovmorgon, och nu ska jag dricka saft! Hejhopp!

Här Inne Hos Mig



Hej, frånvarande tjej!

Har lagt bloggen åt sidan den senaste veckan och helt enkelt bara fokuserat på annat. Igår firade jag och Axel 6-månadersdag och idag har jag varit hos tandläkaren och lagat en tand. Superbedövning i all ära, men jag måste säga att 4 timmar med total avdomnad i kinder, läppar och tunga är lite småjobbigt. Haha. Men nu är allt bra! ... Näpp. Nu ska jag fredagsmysa! Ha det bra alla kära. So long!

Giro d' Italia @Herning, Denmark



Igårkväll kom vi alltså hem från Danmark!
... I lördags tittade vi på starten av cykelloppet Giro d' Italia som gick i en liten stad i västra Jylland, Herning.
Kolla in de välklädda killarna på sista bilden som körde "Giro for all" i tuxedos... Like a sir!
Därfter åkte vi till Köpenhamn och myste runt där, innan vi återvände hem på söndagkvällen.

... Bilderna jag tog under starten av Giro d' Italia under lördagen kommer jag att göra ett fotoreportage av i Foto A, och jag ska visa er det så fort jag lämnat in det!
Ha en bra måndagskväll! Puss

I Fell in Love at the Seaside


tidsinställt inlägg

Havet. Axel. Den här platsen. Det är kärlek för mig. Mer än så behövs inte sägas.
.. Och snart är det sommar! Magiskt.

Svalkar Vinden, Värmer Solen


tidsinställt inlägg

Bild tagen i slutet av mars. Älskar vårljuset.
Har inte så mycket mer att säga än att jag befinner mig i Danmark just nu. Vi hörs på måndag igen! Hej.

Oversized Levi's Denim Jacket :by ellwi



... Min jeansjacka. Våren och sommarens nya favvoplagg!
Den inhandlades på myrorna inne i Göteborg och gick för 345 riksdaler!
... Sådär härligt oversized är den, trots att jag sytt in den lite i ärmarna och sidorna :)

... Idag har jag varit sjuk. Har åkt på världens förkylning. Känns som att jag krashat in i en stenmur just nu. Allting värker. Huvud, näsa, öron, ben. Men jag hoppas att det känns bättre imorgon! Då har jag nationellt prov i Engelska B och efter skolan ska jag till Danmark! Är borta över helgen och kommer att förbereda lite tidsinställda inlägg!
Snörvel och snyft. Vi ses snart! Hej.

Now My Feet Won't Touch The Ground



Sitter på mitt rum med öppet fönster och lyssnar till vårnatten. Poetiskt värre... Och inte nog med det. Körsbärsträdet utanför mitt fönster doftar så underbart gott. Det doftar sommar och värme.

Tror att denna dag tar ledningen på listan över bästa tisdagar. Startade morgonen med pussar, jordgubbar och frukost i solen. Därefter bjöd den här dagen på sol, sol och mera sol! Slutligen grillade vi hamburgare och avnjöt dem i solnedgången under körsbärsträdet. Som sagt. Detta är en dag som hamnar på listan av små saker som gör stora under. Jag är lycklig som aldrig förr... Svävar på moln.

(att nämna det faktum att jag brände axlarna i solen känns onödigt. Har lärt mig att se det som är positivt, och det är vad jag ska göra nu. Sen ska jag gå och lägga mig. Drömma om sommar och värme och om min kärlek. Godnatt)

ellwis bild & foto.
Ella Wirstad, 19, Göteborg.
Skriver om livet. Om vad som finns på insidan och fotograferar det som syns på utsidan. Om att vara precis som alla andra men ändå helt unik. Om gamla secondhand-plagg, mumin, nittiotal och hipstermusik. Hoppas att du gillar det.

Kontakta mig
Följ mig
Ställ en fråga

RSS 2.0 bloglovin